Alcover, gener 2017

El Cercle d’Amics llença una innovadora campanya de màrqueting per la captació socis amb els sobres de sucre.

L'entitat centenària el cercle d'Amics d'Alcover, el pròxim 28 de gener, organitza el 1r sopar-ball on es donarà inici a una nova campanya de màrqueting per la captació de nous socis/es.

Aquest passat estiu es va dur a terme la 1a campanya de màrqueting per la captació de noves sòcies per a la societat, essent un gran èxit, ja que es va incrementar amb més de 50 dones. Vist l'èxit assolit en la 1a campanya de màrqueting la junta del "Cercle d'Amics" inicia una 2na campanya més general i amb un format innovador.

"El Cercle d'Amics" vol aprofitar els milers de sobres de sucre que dóna amb els cafès a persones del poble i d'arreu, per la creació d'una nova campanya de captació de socis/es per aquest motiu hem cregut oportú canviar el típic sobre de sucre que feia molts anys que estava en rodatge i adapta'ls els nous temps i aprofitar per inserir- hi el nou logotip i 6 diferents missatges.

Des de la societat, expliquen que avui en dia no només ens fixem en les imatges a primer pla, a vegades els resultats poden sorgir en els llocs que menys esperes i per això creiem que són les petites coses el que fa que la gent instantàniament pensi i reflexioni més.

Creiem que amb molt poca inversió arribarem amb una aproximació de 700 persones per setmana. Tanmateix la societat durant 2 setmanes tindrà a la disposició dels socis/es de la societat col·leccionistes de sobres els 6 models diferents.

Carta al soci

                                                                                                                        Alcover, Juliol del 2016         

Benvolgut/da Soci/a

 

El Cercle d'Amics d'Alcover, enguany celebra el 115è aniversari, molt poques entitats aconsegueixen mantenir-se tants i tants anys com s'ha mantingut i es manté el Cercle d'Amics, i això, només és possible gràcies a persones com tu, que volen participar, col·labora i gaudir del Cercle d'Amics.

Vull agrair-te tot el temps que fa que ajudes amb la teva aportació com a soci/a al sosteniment i difusió de la nostra entitat.

Els temps canvien i les entitats s'han d'adaptar als nous temps, el Cercle d'Amics (com sempre ha fet) també està en un procés de canvi i modernització.

En l'assemblea extraordinària que es va celebrar el passat 23 de juliol vam començar assentar les bases per a aconseguir consolidar i augmentar la nostra massa social pensant amb els joves, els socis/es de més de 65 anys i especialment les dones, (Ara és el moment perquè les dones s'incorporin i prenguin un paper determinar en l'esdevenir del Cercle d'Amics). Es va aprovar també un reajustament i rebaixes de les quotes en funció de l'edat i molts avantatges per socis/es que ho siguin amb parella. També cal destacar l'acord en la periodicitat del cobrament del rebut que passa de mensual a trimestral.

Ara és l'hora de donar un nou impuls tots junts a aquesta entitat tan arrelada a Alcover i que tant apreciem, per al que ha estat i ha representat per tots nosaltres durant aquests 115 anys, però sobretot per poder contribuir a fer que el Cercle d'Amics pugui tenir un futur encara més esplendorós

 

Moltes gràcies i salutacions.

Jordi Bové Tombas.

President 

 

 

 


Assemblea extraordinària  23 de juliol 2016

 

                                   Acords de l’ assemblea extraordinària  del dia 23 de juliol 2016.

                                                  Punts sotmesos a votació:

  • Noves quotes per els socis/es, amb una rebaixa a les quotes en funció de l'edat i  modalitat. (APROVAT)

                            Cal destacar la nova modalitat del carnet de parella

 

  • Els cobraments dels rebuts bancaris de les quotes, passaran de mensualment a trimestralment. (APROVAT) 
  • El soci/a amb més de 65 anys mantindrà totes les avantatges i drets de l’entitat, el soci amb més de 65 anys que decideixi no pagar la quota passarà ha ser soci/a honorari/a on no tindrà els descomptes i les avantatges. (APROVAT)

  

PD: Els acords seran vigents a partir de l’ 1 de setembre 2016