El Cercle d’Amics llença una innovadora campanya de màrqueting per la captació socis amb els sobres de sucre

 

El 28 de gener del 2017, coincidint amb el 1r sopar-ball  es va donar inici a una nova campanya de màrqueting per la captació de nous socis/es.

L'estiu del 2016 es va dur a terme la 1a campanya de màrqueting per la captació de noves sòcies per a la societat, essent un gran èxit, ja que es va incrementar amb més de 50 dones. Vist l'èxit assolit en la 1a campanya de màrqueting la junta del "Cercle d'Amics" inicia una 2na campanya més general i amb un format innovador.

"El Cercle d'Amics" vol aprofitar els milers de sobres de sucre que dóna amb els cafès a persones del poble i d'arreu, per la creació d'una nova campanya de captació de socis/es per aquest motiu hem cregut oportú canviar el típic sobre de sucre que feia molts anys que estava en rodatge i adapta'ls els nous temps i aprofitar per inserir- hi el nou logotip i 6 diferents missatges.

Des de la societat, expliquem que avui en dia no només ens fixem en les imatges a primer pla, a vegades els resultats poden sorgir en els llocs que menys esperes i per això creiem que són les petites coses el que fa que la gent instantàniament pensi i reflexioni més.

Creiem que amb molt poca inversió arribarem amb una aproximació de 700 persones per setmana. Tanmateix la societat durant 2 setmanes tindrà a la disposició dels socis/es de la societat col·leccionistes de sobres els 6 models diferents..


Comentarios: 0